Úgy élvezem én a strandot…


- 2018. június 25., 10:00

Június végi képválogatásunk az aktuális június végi közhangulatot tükrözi: ki az irodából és irány a vízpart! Hazánkban erre számtalan lehetőség kínálkozik: balatoni, hévízi, velencei-tavi strandok, a margitszigeti Palatinus. Egy kicsit fájdítjuk a szívét: nézegessen pancsoló, hasukat süttető, fagylaltozó, dinnyéző önfeledt embereket!

Elő a fürdőruhát, a naptejet, a felfújható gumilabdát, a gumimatracot, a vízipisztolyt, meg sem állunk a strandig! És ha már ott járunk, felidézzük emlékeinket a dicső kilencvenes évekből, gyermekkorunk zsibongó klór- és olajszagú Paradicsomáról. Az elmúlt száz évet felölelő képválogatásunkat pedig strandolás közben megörökített idillikus pillanatokból állítottuk össze.

Kellemes nyaralást kívánva ajánljuk képgalériánkat, amelynek végiglapozása minimális enyhülést hozhat a kánikulai munkanapokon – amíg megérkezik a várva várt és jól megérdemelt szabadság!

Rekordok a MaNDA adatbázisából

Több melléklettel a publikáció teljes szövege a MaNDA adatbázisában található: Úgy élvezem én a strandot…

MaNDA adatbázis

A magyarországi múzeumok, könyvtárak, levéltárak, magángyűjtemények, civil szervezetek, kulturális- és oktatási profilú intézmények digitalizált kulturális javait egy közös felületen publikáló, nyilvános online gyűjtemény. Az adatbázisnak célja a digitalizált értékek gyűjtése, rendszerezése, és a szerzői jog keretei között a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tétele.