A hosszú, boldog házasság receptjéről a rádióban

A hosszú, boldog házasság receptjéről a rádióban

- 2020. február 10. 10:13

A leghosszabb ideje házasságban élő magyar párt keresi a Kossuth rádió a házasság hete alkalmából, február 10. és 14. között, közölte az MTVA.

A tájékoztatás szerint már több tucatnyian jelentkeztek, hogy megosszák tapasztalataikat, életbölcsességeiket a hosszú, boldog házasság receptjéről a hallgatókkal. A Duna televízió Család-barát magazinja mellett a Kossuth rádió is tematikus műsorokkal készül az egyhetes eseményre.

Idős házaspár Bonyhádról (Völgységi Múzeum CC BY-NC-ND)

Hétfőn bemutatják a házasság hete idei nagyköveteit, Dobay Esztert és Semsei Rudolfot, kedden az Ölelj át! programot ismertetik, valamint Mihalec Gábor családterapeuta beszél a szerelemről, a szenvedélyről és arról, hogy mi marad, ha elmúlnak ezek az érzések. Szerdán az anyós sulit mutatják be és az anyós-meny viszonyról is szó lesz, csütörtökön pedig a Kétigen Alapítvánnyal azzal foglalkoznak: mire mond igent a menyasszony és a vőlegény. Csütörtökön a Család-barát magazinban élő televíziós adásban hangzik majd el két igen.

Öreg pince idős házaspárral (Balatoni Múzeum CC BY-NC-ND)

Pénteken a rádióban Hammer Zsuzsanna családterapeuta életpéldákkal összegzi a házasság hete legfontosabb életbölcsességeit, valamint az is kiderül, kinek mondta ki a boldogító igent Zsuráfszky Zoltán tánckoreográfus. A házasság hetét Magyarországon tizenharmadik alkalommal rendezik meg február 9. és 16. között.

(mti)

Borító: Idős pár Nemesvitáról (Balatoni Múzeum CC BY-NC-ND)