És fellép a nagyszerű Ricsárdgír zenekar is!

És fellép a nagyszerű Ricsárdgír zenekar is!

- 2018. június 21. 10:27

Idén is megrendezik a Y.East Nemzetközi Színházi és Zenei Fesztivált a Zsámbéki Színházi Bázison; a csütörtöktől vasárnapig tartó eseményen alternatív színházi produkciókat láthat a közönség.

Négy napon át alternatív színházi élményekkel és családias hippi-punk fesztiválhangulattal várják a közönséget Zsámbékon, olvasható a szervezők közleményében. A négy nap programján hét ország különleges előadásai szerepelnek, a külföldi produkciók esetében magyarországi premierek láthatók. Emellett koncertekkel, kertmozival, csillagvizsgálóval, piactérrel, workshopokkal, gyerek- és sportprogramokkal várják az érdeklődőket.

A fesztiválon látható színházi produkciók között van A halottember, A lány és a pápa, az Anna Frank, a Békák, a Kékszakállú, a One Girl Show és a Macbeth című előadás. A zenei programok között a Fekete Seretlek és a Ricsárdgír zenekar fellépése is megtalálható, a filmek között pedig a Hair és a The Rocky Horror Picture Show szerepel a programban. További információ a fesztiválról a yeast.hu oldalon érhető el.

(mti)