EuropeanaTech 2023

EuropeanaTech 2023

- 2023. július 4. 8:00

Elindult a jegyelővétel a 2023. évi EuropeanaTech konferenciára.

Az éves Europeana konferencia vezető esemény a digitális kulturális örökség világában, és ebben az évben az EuropeanaTech 2023 – Explore, Engage, Experience konferencia – kulturális örökség az adattérben és azon is túl középpontjában a technológia áll: az EuropeanaTech közösséget alkotó K+F szektor szakértői, fejlesztői és kutatói által vezetett rendezvényen minden olyan új fejlesztést és technológiát feltárnak, amelyek támogatják a kulturális örökség közös európai adatterének növekedését.

Az EuropeanaTech 2023 az EuropeanaTech közösséggel, az Europeana Network Association K+F szektor szakértőiből álló közösségével együttműködve kerül megrendezésre. Ez lesz a negyedik EuropeanaTech konferencia, mely újraéleszti és folytatja a korábbi sikeres sorozatot a bécsi, párizsi és rotterdami események után. Az idei túlnyomórészt helyszíni rendezvény lesz, esetenként online részvételi lehetőséggel.

Az október 10-12. között tartandó hibrid konferenciára az alábbi linken lehet regisztrálni: https://pretix.eu/Europeana-Foundation/EuropeanaTech2023