Színházat a hősöknek!

Színházat a hősöknek!

- 2020. június 12. 10:23

Szabadtéri előadásokkal várja közönségét, az egészségügyben dolgozókat a Veszprémi Petőfi Színház.

A színház közleménye szerint június 12-én, 13-án és 14-én kerül sor a Színházat a hősöknek! című programra a színház előtti téren. A kezdeményezés célja, hogy felhőtlen szórakozást nyújtson az egészségügyi és szociális szférában dolgozók számára, akik a pandémiás időszakban erőn felül teljesítik munkájukat. A szakembereket a Nyitott ablak című előadásra várják.

Kellékek az előadáshoz

 

Kellerné Egresi Zsuzsanna, a teátrum igazgatóhelyettese korábban elmondta: A színház gyógyító erejével sok minden elérhető, és ha életünk visszaáll a régi kerékvágásba, a búfelejtés lesz a cél. Hozzátette, hogy a színház legszórakoztatóbb produkciójával szeretnék majd fölülírni a mindannyiunk számára nehéz időszakot, és arra kérik a többi vidéki és fővárosi színház vezetését is, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

A részvétel feltételei

Dr. Lippai Norbert, a Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója örömmel fogadta a felajánlást. Bár rövid ideje végzem szakmai tevékenységem a városban, de a Veszprémi Petőfi Színház már érkezésem pillanatában fölvette velem a kapcsolatot. A város lakossága erős jövőképpel rendelkezik, amit alátámaszt a veszélyhelyzet idején tanúsított együttműködések sokrétűsége is, osztotta meg gondolatait a főigazgató.

Borító: A teátrum 1931-ben (Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum CC BY-NC-ND)