Túljelentkezés a harcos táborokba

Túljelentkezés a harcos táborokba

- 2022. április 8. 7:33

A nagy érdeklődésre miatt jövő héten további harcos táborokat hirdet meg a Magyar Honvédség, olvasható a Honvédelmi tábor hivatalos Facebook-oldalon.

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a július 18. és augusztus 5. közötti időszakban meghirdetett táborokra. A turnusok többsége egy hét alatt be is telt. Már csak néhány táborra vannak szabad helyek. A nagy érdeklődés miatt a harcos tematikából további három tábort hirdet meg jövő csütörtökön a honvédség. Eredetileg 40 helyszínen, 73 turnusban hirdették meg több mint 3 ezer (12 és 18 év közötti) fiatal számára a honvédelmi táborokat.

Tizenhat tematika: harcos, angol nyelvű harcos, német nyelvű harcos, légierős, felderítő, infokommunikációs, erdei, túlélő, vizes, vitorlás, búvár, harcos logisztikus, önvédelmi, honvédelmi sport, lovas- és hagyományőrző közül lehet, illetve lehetett választani. A táborok többsége már betelt. További információkért, friss hírekért érdemes követni www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.

(mti)

Borító: 48-as veterán honvédek Keszthely környékén (Balatoni Múzeum CC BY-NC-ND)