Zárul a Vadászati Világkiállítás

Zárul a Vadászati Világkiállítás

- 2021. október 14. 10:27

Bemutatók és filmvetítések után a Hungarikum Gálával zárul ma a One With Nature Vadászati és Természeti Világkiállítás Budapesten, közölte a rendezvény sajtóirodája.

Az A pavilon színpadán 12 órától a Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában, 15 órától a Kittenberger – Az utolsó vadászat, 16 órától a Rangers in Action – Akcióban a természet őrzői, 17.30-kor pedig a Fekete István életét bemutató dokumentumfilm, A bereki ember látható. A filmvetítések között A megőrzött vadont, a Tíz park ezernyi titka című sorozatot, illetve a nemzetközi kiállítók bemutatkozó kisfilmjeit vetítik.

Vadkacsa vadászata festményen (Balatoni Múzeum CC BY-NC-ND)

A Kincsem Parkban ugyancsak 12 órától lovas-, agarász-, elöltöltő fegyveres, solymász- és vadászíjász bemutatót láthat a közönség. A D pavilonban 13 órától vadászkürt-bemutatót, 14 órától világzenei koncertet rendeznek. 15.30-tól Koncz Istvánnal, a Vadász Irodalmi Klub elnökével beszélget Csöre Gábor. A színpadi műsort záró Hungarikum Gála 17 órakor kezdődik. A világkiállítás utolsó napjáról a https://onewithnature2021.org honlapon lehet tájékozódni.

(mti)

Borító: Cserkelés (Balatoni Múzeum CC BY-NC-ND)